PRESSMEDDELANDE
2017-08-23

Utan manus på Borås stadsteater!

Klicka för högupplöst bild

På fredag kommer Improfest till Borås stadsteater i en improviserad show med en internationell ensemble. Det blir en underhållande kväll helt utan manus.

Improfest är en internationell teaterfestival i Borås, Göteborg, Uddevalla och Mölndal. Impro innebär att allt som framförs på scenen uppstår i stunden. Inget manus och inga inrepeterade repliker.

I årets festival får Borås besök av australisk-svenska duon Hall and the Bang, vars föreställning Downloading Love utforskar kärleken i den digitala tidsåldern. Därefter blir det dags för Prime Time, där en ensemble från Sverige, Australien, USA, Norge och Stockholm tävlar om publikens gunst, i jakt på den perfekta fredagsunderhållningen.

– Men ingen i publiken tvingas upp på scenen, lovar festivalgeneral Peter Nordstrand. Det är bara att slappna av och njuta av underhållningen.

Kontakta

Peter Nordstrand

producent och konstnärlig ledare

Epost: info@improfest.se

Mobil: 0706824929

Pressinfo och bilder: www.improfest.se/press

Foto: Mikael Thor (www.elegantexposures.com) anges i anslutning till bilder vid publicering.

Improfest arrangeras av föreningen Göteborgs improfestival. Syftet med festivalen är att skapa en inspirerande och lärorik mötesplats för scenkonstutövare som har improvisation som verktyg, samt att erbjuda ett forum för allmänheten att möta improteater av högsta internationella klass.

Festivalen går av stapeln på Teater Aftonstjärnan och kringliggande lokaler på Lindholmen i Göteborg, samt hos samarbetspartners i regionen såsom Borås Stadsteater, Teaterhuset i Mölndal mfl. www.improfest.se