PRESSMEDDELANDE
2016-08-22

Lasse Kronér gästar Improfest

Klicka för högupplöst bild

Lasse Kronér är hedersgäst i föreställningen Life Game på Improfest den 3 september. Den går av stapeln på Teater Aftonstjärnan och är en del av Improfest internationella improfestival.

I ett samtal med skådespelare från norska Det Andre Teatret delar han med sig av tankar, känslor, händelser och funderingar. Skådespelarna gestaltar gästens liv och livsavgörande episoder blandas med triviala händelser.

– Skådespelarna gör alltid sitt yttersta för att på ett spontant och underhållande sätt levandegöra gästens liv, berättar festivalens producent Peter Nordstrand.

Improfest är en teaterfestival som går av stapeln på Lindholmen i Göteborg 31 augusti till 4 september i år. Alla föreställningar på festivalen är improviserade.

– Allt från skrattig fars till pompösa musikaler, mordmysterier, teatersport och mörkt relationsdrama står på programmet, säger Peter Nordstrand. Tror vi…

Kontakta

Peter Nordstrand

producent och konstnärlig ledare

Epost: info@improfest.se

Mobil: 0706824929

Pressinfo och bilder: www.improfest.se/press

Foto: Mikael Thor (www.elegantexposures.com) anges i anslutning till bilder vid publicering.

Improfest arrangeras av föreningen Göteborgs improfestival. Syftet med festivalen är att skapa en inspirerande och lärorik mötesplats för scenkonstutövare som har improvisation som verktyg, samt att erbjuda ett forum för allmänheten att möta improteater av högsta internationella klass.

Festivalen går av stapeln på Teater Aftonstjärnan och kringliggande lokaler på Lindholmen i Göteborg, samt hos samarbetspartners i regionen såsom Borås Stadsteater, Teaterhuset i Mölndal mfl. www.improfest.se