PRESSMEDDELANDE
2017-08-15

Improfest till Mölndal

Klicka för högupplöst bild

Improfest Sweden kommer till Mölndal och Teaterhuset. Den 26 augusti erbjuds en internationell improshow i på Teaterhuset. Jason Geary (Australien) och Anders Fors (Svensk bosatt i New York) spelar föreställningen Affected, medan rutinerade Göteborgsbaserade duon 99,9 ger föreställningen med samma namn.

Två improviserade shower visas. Jason Geary (Australien) och Anders Fors (Svensk bosatt i New York) spelar föreställningen Affected, medan rutinerade Göteborgsbaserade duon 99,9 ger föreställningen med samma namn.

– Det blir drastiska och fantastiska improvisationer med med riktiga mästare inom konstarten. Räkna med mycket skratt, lovar festivalgeneral Peter Nordstrand. 

Improfest har arrangemang i hela regionen och går av stapeln 25 augusti till 4 september. Förutom Teaterhuset i Mölndal erbjuds föreställningar på Borås Stadsteater och Teater Aftonstjärnan i Göteborg.

– Räkna med allt från skrattig fars till pompösa musikaler, mordmysterier, teatersport och mörka relationsdramer, berättar Peter Nordstrand. Välkommen till en festival där inget är förutbestämt och allt kan hända!

Kontakta

Peter Nordstrand

producent och konstnärlig ledare

Epost: info@improfest.se

Mobil: 0706824929

Pressinfo och bilder: www.improfest.se/press

Foto: Mikael Thor (www.elegantexposures.com) anges i anslutning till bilder vid publicering.

Improfest arrangeras av föreningen Göteborgs improfestival. Syftet med festivalen är att skapa en inspirerande och lärorik mötesplats för scenkonstutövare som har improvisation som verktyg, samt att erbjuda ett forum för allmänheten att möta improteater av högsta internationella klass.

Festivalen går av stapeln på Teater Aftonstjärnan och kringliggande lokaler på Lindholmen i Göteborg, samt hos samarbetspartners i regionen såsom Borås Stadsteater, Teaterhuset i Mölndal mfl. www.improfest.se