Press

Improfest är en internationell improvisationsteaterfestival som går av stapeln på Lindholmen i Göteborg. Improfest har 30 föreställningar med artister från 16 länder och 4 kontinenter. Dessutom arrangeras kurser i Mölndal, Göteborg och Uddevalla. Festivalen sker med stöd av Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad kultur.

Pressmeddelanden

2017-08-30

Från West End till Göteborg

Prisbelönta The Showstoppers från Londons West End besöker Improfest imorgon torsdag. Improfest är en internationell teaterfestival som går av stapeln i Göteborg i helgen.

Läs hela pressmeddelandet
2017-08-29

Internationell teaterfestival utan manus

På torsdag är det äntligen dags för Improfest igen, Sveriges största internationella improfestival. För tredje året i rad är det dags för artister från hela världen att underhålla Göteborgarna – helt utan manus.

Läs hela pressmeddelandet
2017-08-23

Utan manus på Borås stadsteater!

På fredag kommer Improfest till Borås stadsteater i en improviserad show med en internationell ensemble. Det blir en underhållande kväll helt utan manus.

Läs hela pressmeddelandet
2017-08-15

Improfest till Mölndal

Improfest Sweden kommer till Mölndal och Teaterhuset. Den 26 augusti erbjuds en internationell improshow i på Teaterhuset. Jason Geary (Australien) och Anders Fors (Svensk bosatt i New York) spelar föreställningen Affected, medan rutinerade Göteborgsbaserade duon 99,9 ger föreställningen med samma namn.

Läs hela pressmeddelandet

Bildgalleri

Klicka på en bild för att ladda ner en högupplöst version. Foto: Mikael Thor (www.elegantexposures.com) anges i anslutning till bilder vid publicering.